Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Thuis

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten
China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Freser
Aantal werknemers : 100~1000
Jaarlijkse omzet : 500-5000
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%
Inleiding

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Anhui Fushen, die in 2019 wordt opgericht, is een volledige dochteronderneming van Shanghai Fushen, met een totale oppervlakte van 240 mu. Wij hebben meer dan 100 soorten producten, zoals de reeks van de ijsmaker, het mengen zich machinereeks, de reeks van de drankmachine, gekoelde diepvriezerreeks, richtend materiaal, supermarktmateriaal, automaat, commerciële magnetron, medische apparatuur, het materiaal van de waterreiniging, koelingsdelen, enz., die klanten van one-stop oplossingen kunnen voorzien.

 

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Onze producten omvatten: ijsmaker, drankkabinet, drank het mengen zich machine, commercieel vertoningskabinet, stoomboot, Kanto-het koken en ander koeling en het verwarmen materiaal, temperatuur van energieconsumpstorage, ijs het maken capaciteit en andere capaciteit van de typeinspectie, het gehele proces van econditions. Bij presentwe hebben bijna 10 uitvindingsoctrooien, gebruiksmodel meer dan 60 en de verschijningsoctrooien, nemen aan formulatin en de revisie van twee nationale/industriële normen deel. Het R&D-centrum is de kernkracht die van newtechnology van het bedrijf en de nieuw productontwikkeling, het de kernconcurrentievermogen gieten van het bedrijf en de mpany ontwikkeling verzekeren op lange termijn.

 

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Anhui Fushen heeft de hoogste professionele en technische talenten van de wereld, verzameld en de internationale talenten van uitstekende kwaliteit gehad. Van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem de testende, technische diensten door professioneel en technisch personeel. Met hoogte - de kwalificatie Oktober 2020 van de kwaliteitsonderneming – Productievergunning van het elektrische het verwarmen materiaal December 2020 van de voedselverwerking – CCC China Nationale Verplichte Productcertificatie Januari 2021 – ISO-het beheersysteemcertificatie Januari 2021 van de 9001:2015kwaliteit – Iso14001: milieu het beheersysteemcertificatie Januari 2021 van 2015 – Iso45001: de certificatie van het 2018 bedrijfsgeneeskundigenbeheersysteem.

 

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Anhui Fushen baseert zich op de prestaties en de goede reputatie van zijn producten. Elk jaar, worden zijn producten verzocht aan de de tentoonstellingsactiviteiten van de de industriekwaliteit deelnemen om gediversifieerde productuitwisselingen en allerlei de samenwerking van uitstekende kwaliteit uit te voeren.

 

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Contactgegevens
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Apple

Tel.: 18756038663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)