Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Thuis

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Inspectie en laboratoriumvermogen

Laboratorium

1. Het heeft huishoudenlaboratorium, commercieel laboratorium, het verouderen laboratorium en een volledige reeks van het correcte testlaboratorium van productprestaties. Allerlei componentenprestaties het testen materiaal, zoals de zoute doos van de neveltest, de proefbank van het temperatuurcontrolemechanisme, en een vrij correct inspectieteam;

 

2. Het testcentrum heeft een aantal laboratoria die aan de behoeften van de staat en de industrie voldoen. Het testcentrum heeft prestaties het testen materiaal dat aan de vereisten van huishouden, commerciële en verweringstestproducten en delen kan voldoen. Het kan stabiele en nauwkeurige testgegevens verkrijgen en de prestatiesparameters van producten meten. Het testcentrum heeft een aantal testingenieurs met vele jaren van de industrieervaring, die de testcapaciteit en de testmiddelen van verschillende types van producten kunnen ontmoeten, zoals huishoudenijskasten, diepvriezers, commerciële vertoningskabinetten, de kabinetten van het luchtgordijn, mixer ter plaatse, Kanto-het koken, enz. Het testcentrum heeft ook een eenheid van de frequentieomzetting die het verre vertoningskabinet en een waterharder kan testen dat constant temperatuurwater kunnen verstrekken. Het kan niet alleen het tarief van de hitteverwijdering van het verre vertoningskabinet testen, maar ook de systeemdruk van het product op elk ogenblik controleren.

 

Het testen, Laboratoriumbekwaamheid - Huishouden/commercieel typelaboratorium

Laboratorium

 

1. Het huislaboratorium wordt gebruikt om de prestaties van diverse ijskasten, diepvriezers, kleine vertoningskabinetten en andere producten te testen. Tegelijkertijd, simuleer de capaciteit van het product in diverse milieuomstandigheden in werking te stellen, de uitvoerige prestaties van alle aspecten van het product te testen en het te verbeteren. Het het testen materiaal omvat: de milieutemperatuur en de vochtigheid controleren apparaat, het apparaat van de temperatuuraanwinst, elektroparametercollector, de omzettingsvoeding van de voedingfrequentie, enz. De testcapaciteit omvat hoofdzakelijk: de test van de opslagtemperatuur, het koelen tarieftest, de test van de machtsconsumptie, de terugwinningstest van de ladingstemperatuur, bevriezende capaciteitstest, condensatietest, het ontdooien en van het buissuikerglazuur test.

 

2. Het commerciële laboratorium wordt gebruikt om het koelingsmateriaal met voor speciale doeleinden zoals het mengen zich machine, drankmachine, ijsmaker en het verwarmen materiaal zoals Kanto te testen die en machine koken stomen, en ook de prestaties van diverse vertoningskabinetten, drankkabinetten, de kabinetten van het luchtgordijn en andere commerciële koelingsproducten te testen. Het opsporingsmateriaal omvat: de milieutemperatuur en de vochtigheid controleren apparaat, het apparaat van de temperatuuraanwinst, elektroparametercollector, de omzettingsvoeding van de voedingfrequentie, het apparaat van de drukaanwinst, het constante apparaat van het temperatuurwater, enz. Het testvermogen omvat hoofdzakelijk: ijs het maken capaciteit, de test van de machtsconsumptie, het ijs van de condensatie van de test, hoge en lage temperatuurverrichting het maken test.

 

Inspectie, laboratoriumvermogen - het verouderen zout nevellaboratorium

Laboratorium

1. Het laboratorium wordt gebruikt om de corrosieweerstand van diverse plastieken, metalen, kringsraad en andere materialen te testen, die de versnelde het verouderen graad van delen in het natuurlijke milieu kunnen simuleren.

 

2. Uitvoerende Normen

 

Testmethode van GB/van T 14522 voor kunstmatige verwering van plastieken, deklagen en rubbermaterialen voor mechanische producten fluorescente ultraviolette lamp

 

De corrosietest van GB/van T 10125 in de kunstmatige test van de atmosfeer zoute nevel

 

GB/T 2423,17 het milieu testen van elektro en elektronische producten

 

3. Het laboratorium heeft testmateriaal: Versnelde het verouderen van QUV omvatten het ultraviolet meetapparaat, de fqy zoute de testkamer van de nevelcorrosie, de oven op hoge temperatuur en ander instrumenten en materiaal, de testcapaciteit hoofdzakelijk: de neutrale zoute neveltest, azijnzuur versnelde zoute neveltest, versnelde zoute de neveltest van het koper zoute azijnzuur en weerbestendigheidstest.

 

 

Certificaten
 • China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten

  Standaard:质量管理体系认证证书

  Aantal:00121Q31352R0M/3400

  Uitgiftedatum:2021-02-04

  Vervaldatum:2024-02-03

  Scope / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Uitgegeven door:中国质量认证中心

 • China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten

  Standaard:环境管理体系认证证书

  Aantal:00121E30582R0M/3400

  Uitgiftedatum:2021-02-04

  Vervaldatum:2024-02-03

  Scope / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Uitgegeven door:中国质量认证中心

 • China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten

  Standaard:职业健康安全管理体系认证证书

  Aantal:00121S30611R0M/3400

  Uitgiftedatum:2021-02-20

  Vervaldatum:2024-02-19

  Scope / Range:Refrigerator/chest freezer/Commercial Electric Heating Equipment for food and Other cooling

  Uitgegeven door:中国质量认证中心

Contactgegevens
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Apple

Tel.: 18756038663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)