Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd
Thuis

Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten
China Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Onze producten omvatten: ijsmaker, drankkabinet, drank het mengen zich machine, commercieel vertoningskabinet, stoomboot, Kanto-het koken en ander koeling en het verwarmen materiaal, temperatuur van energieconsumpstorage, ijs het maken capaciteit en andere capaciteit van de typeinspectie, het gehele proces van econditions. Bij presentwe hebben bijna 10 uitvindingsoctrooien, gebruiksmodel meer dan 60 en de verschijningsoctrooien, nemen aan formulatin en de revisie van twee nationale/industriële normen deel. Het R&D-centrum is de kernkracht die van newtechnology van het bedrijf en de nieuw productontwikkeling, het de kernconcurrentievermogen gieten van het bedrijf en de mpany ontwikkeling verzekeren op lange termijn.

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Anhui Fushen is één van de drie grootste ondernemingen met uitstekende productievoorwaarden. Met een maandelijkse productiecapaciteit van 10000 reeksen, zijn alle machines van goede kwaliteit en voldoen aan de de uitvoernormen.

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 3

   

  Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 4

   

  Anhui Fushen heeft de hoogste professionele en technische talenten van de wereld, verzameld en de internationale talenten van uitstekende kwaliteit gehad. Van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem de testende, technische diensten door professioneel en technisch personeel. Met hoogte - de kwalificatie Oktober 2020 van de kwaliteitsonderneming – Productievergunning van het elektrische het verwarmen materiaal December 2020 van de voedselverwerking – CCC China Nationale Verplichte Productcertificatie Januari 2021 – ISO-het beheersysteemcertificatie Januari 2021 van de 9001:2015kwaliteit – Iso14001: milieu het beheersysteemcertificatie Januari 2021 van 2015 – Iso45001: de certificatie van het 2018 bedrijfsgeneeskundigenbeheersysteem.

   

Contactgegevens
Anhui Freser Commercial Cold Chain Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Apple

Tel.: 18756038663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)